Spring naar de inhoud

FAQ

Toegangscode Study Space van Brik.
Dagelijks open van 9:00-23:00

2587

Toegangscode Study Space van Brik. Dagelijks open van 9:00-23:00

2587

Toekomstige studenten uit heel Vlaanderen en Brussel kunnen zich inschrijven om deel te nemen aan BRUSSELHACKS Summer. De campagne is gericht op jongeren die nog gaan studeren en tussen 17 en 19 jaar oud zijn. In totaal geven we 1000 BRUSSELHACKS-festivalbandjes weg waarmee je kortingen kan krijgen op verschillende plaatsen en kan deelnemen aan de wedstrijd om een jaar op kot te winnen. Wie zich niet heeft kunnen inschrijven, nodigen we uit toch nog de BRUSSELHACKS uit te proberen.

BRUSSELHACKS zijn tips van Brusselse studenten voor toekomstige studenten. BRUSSELHACKS zijn leuk, vaak goedkoop en voornamelijk gekend bij Brusselse studenten.

Wie zich heeft ingeschreven kan tussen 16 en 28 augustus zijn of haar BRUSSELHACKS-festivalbandje ophalen in Study Space De Post van Brik. Hiermee kan je genieten van extra kortingen bij de hacks. Buiten deze periode ben je altijd welkom om Brussel te ontdekken, maar dan zonder de voordelen!

Je bandje haal je op bij Study Space De Post van Brik. Deze is gelegen in de Bischopsstraat 26, 1000 Brussel en is open van ma-zo 9u-23u. Bij het ophalen van je bandje krijg je ook een handige kaart met de leukste hacks op.

Toekomstige studenten die zich voor het academiejaar 2022-2023 inschrijven aan een hogeschool of universiteit om hun studies in Brussel aan te vangen en deelnemen aan de wedstrijd zoals beschreven op de homepagina.

De winnaar wint een Brikkot op de Vlaamsesteenweg 61. Dit kot krijg je van 15 september 2022 tot en met 8 september 2023.

De persoon met de meest originele gedeelde foto of video, wint een jaar gratis op kot als die de wedstrijdregels, beschreven op de homepagina en in het reglement, heeft gevolgd. Voor 3 september wordt de winnaar telefonisch gecontacteerd.

#BRUSSELHACKS is een initiatief van Brik – Student in Brussel vzw, de servicedesk voor studenten in Brussel. Je kan bij Brik terecht voor huisvesting, mobiliteit, stadsleven en evenementen.